| Fantastic Four | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Pernicek Vojenská policie v Listové
Poeet p?íspivku : 788 Age : 33 oblíbená hra : WoW , CS :P Registration date : 08. 08. 06
| Předmět: Fantastic Four Sat 12 Aug - 18:26 | |
| Diskutujte o Fantastic Four. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 788 Age : 33 oblíbená hra : WoW , CS :P Registration date : 08. 08. 06
| Předmět: Re: Fantastic Four Sat 12 Aug - 18:41 | |
| ked stihnem pozrem, ale pravidelne nepozeram | |
|
| |
Naruto Třída „S“
Poeet p?íspivku : 1245 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto :D oblíbená hra : Wolfenstein Enemy Territory Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: Fantastic Four Sat 12 Aug - 18:44 | |
| no ubec sem to nevidel mozno jako maly jo | |
|
| |
| Předmět: Re: Fantastic Four Sat 12 Aug - 18:46 | |
| | |
|
| |
Naruto Třída „S“
Poeet p?íspivku : 1245 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto :D oblíbená hra : Wolfenstein Enemy Territory Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: Fantastic Four Sat 12 Aug - 18:57 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Fantastic Four Sat 12 Aug - 20:59 | |
| | |
|
| |
Naruto Třída „S“
| Předmět: Re: Fantastic Four Sat 12 Aug - 22:27 | |
| nesjpis asi jo ale diry tam nemam | |
|
| |
| |
| |
Naruto Třída „S“
| Předmět: Re: Fantastic Four Tue 22 Aug - 23:06 | |
| haha | |
|
| |
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
| |
| |
| Předmět: Re: Fantastic Four Fri 8 Sep - 19:57 | |
| myslil ze oci vypichnute nema | |
|
| |
Kagome Vojenská policie v Listové
Poeet p?íspivku : 615 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Akilien oblíbený serial : Ahito Mei a Tia proste všichni se snow kids! oblíbená hra : Artegor a Sinedd Registration date : 11. 09. 06
| Předmět: Re: Fantastic Four Mon 18 Sep - 20:49 | |
| | |
|
| |
Davídek Jounin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto, Temná věštba oblíbená hra : MHPBMX Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:09 | |
| fantastic four mě nebaví je divně kreslenej a nudnej, nemá skoro žádnej zábavnej děj | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:10 | |
| - .Rocket. napsal:
- fantastic four mě nebaví je divně kreslenej a nudnej, nemá skoro žádnej zábavnej děj
Hm samá chvála Ale mě se to taky nelíbí |
|
| |
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:15 | |
| ani mne ale film si asi pozriem | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:20 | |
| - Sinedd-admin napsal:
- ani mne ale film si asi pozriem
Film? Ale ten je snad hraný nebo ne? |
|
| |
Davídek Jounin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto, Temná věštba oblíbená hra : MHPBMX Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:22 | |
| - Mei napsal:
- Sinedd-admin napsal:
- ani mne ale film si asi pozriem
Film? Ale ten je snad hraný nebo ne? jj ten je dobrej na ten sem se i podival, jak tam johny skákal na tý motorce | |
|
| |
Kurama Třída "A"
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:29 | |
| | |
|
| |
Mei Anonymní
| Johny? Já vůbec nevím kdo to je. Já vím že je tam nějaký kamenný panáček. Pak ten co se natahuje, ohnivý mužík a ta holka. Nevíte co má ona za schopnost? |
|
| |
Mei Anonymní
| |
|
| |
Davídek Jounin
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:32 | |
| - Mei napsal:
- Johny? Já vůbec nevím kdo to je. Já vím že je tam nějaký kamenný panáček. Pak ten co se natahuje, ohnivý mužík a ta holka. Nevíte co má ona za schopnost?
ta holka umí třeba silový štíty, umí se zneviditelnit johny je ten ohnivej mužíček to sinedd: jj vim že tam hraje, ale nevim jakou postavu?? | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:34 | |
| No řekla bych že toho kamenného |
|
| |
Davídek Jounin
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:37 | |
| - Mei napsal:
- No řekla bych že toho kamenného
ten šutr se menuje Ben | |
|
| |
Davídek Jounin
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:37 | |
| | |
|
| |
Kurama Třída "A"
| Předmět: Re: Fantastic Four Thu 21 Sep - 18:38 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fantastic Four | |
| |
|
| |
| Fantastic Four | |
|