| Nejlepsi zabery Snow kids | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 17:46 | |
| - AHITO012 napsal:
- KSakru ze sprostymi citatmi...je to konina...kdyz nechcete aby sme to pouzivaly tak to proste vypnite
dobry napad len neviem ako ale pozriem | |
|
| |
Nami Třída "A"
Poeet p?íspivku : 985 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Kurama oblíbený serial : WOLF´S RAIN Registration date : 27. 09. 06
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 17:46 | |
| - AHITO012 napsal:
- KSakru ze sprostymi citatmi...je to konina...kdyz nechcete aby sme to pouzivaly tak to proste vypnite
klidek............... | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 17:48 | |
| Ne Tio nedala. Já to vidím |
|
| |
Nami Třída "A"
Poeet p?íspivku : 985 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Kurama oblíbený serial : WOLF´S RAIN Registration date : 27. 09. 06
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 17:48 | |
| - Mei napsal:
- Ne Tio nedala. Já to vidím
ja taky...............ale to je jedno nechci se hadat................nechame toho ju? | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 17:51 | |
| - Tia napsal:
- Mei napsal:
- Ne Tio nedala. Já to vidím
ja taky...............ale to je jedno nechci se hadat................nechame toho ju? Ne potřebuju důkazy. V tomhle tématu jsem víc jak tři citace neudělala. Musím mít jasno |
|
| |
Nami Třída "A"
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 17:56 | |
| tak jo neudelala.............. | |
|
| |
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 18:07 | |
| | |
|
| |
Nami Třída "A"
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 18:08 | |
| | |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 20:45 | |
| - Sinedd-admin napsal:
- AHITO012 napsal:
dobry napad len neviem ako ale pozriem je tp uplne zbytpcne...hlavne pre mna..apson mi nebudete nadavat |
|
| |
Rocket5 Genin
Poeet p?íspivku : 177 Age : 31 Oblíbená postavička z anime : Achilien oblíbený serial : Hlavne Rocket,ale aj vsichni ze snow-kids. oblíbená hra : Shadows,Rykers,blaylock, Registration date : 20. 09. 06
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 20:57 | |
| - AHITO012 napsal:
- Sinedd-admin napsal:
- AHITO012 napsal:
dobry napad len neviem ako ale pozriem
je tp uplne zbytpcne...hlavne pre mna..apson mi nebudete nadavat Co chcete udelat vypnout citace?? | |
|
| |
Nami Třída "A"
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 21:23 | |
| | |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 21:24 | |
| JOJO no apson ja chci...nevim jak ostatni..protoze mne tu kvuli tomu jenom nadavaji |
|
| |
Nami Třída "A"
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 21:25 | |
| - AHITO012 napsal:
- JOJO no apson ja chci...nevim jak ostatni..protoze mne tu kvuli tomu jenom nadavaji
ja newim | |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Thu 5 Oct - 21:33 | |
| - Tia napsal:
- AHITO012 napsal:
- JOJO no apson ja chci...nevim jak ostatni..protoze mne tu kvuli tomu jenom nadavaji
ja newim mne je jedno ci to zrusi...ja vzdy zapomenu ze jenom 3 citaty |
|
| |
Rocket5 Genin
Poeet p?íspivku : 177 Age : 31 Oblíbená postavička z anime : Achilien oblíbený serial : Hlavne Rocket,ale aj vsichni ze snow-kids. oblíbená hra : Shadows,Rykers,blaylock, Registration date : 20. 09. 06
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 7:43 | |
| - AHITO012 napsal:
- Tia napsal:
- AHITO012 napsal:
ja newim mne je jedno ci to zrusi...ja vzdy zapomenu ze jenom 3 citaty Je nekdy zapomenu nekdy ne. | |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 14:08 | |
| - Rocket5 napsal:
- AHITO012 napsal:
- Tia napsal:
- AHITO012 napsal:
ja newim mne je jedno ci to zrusi...ja vzdy zapomenu ze jenom 3 citaty Je nekdy zapomenu nekdy ne. je to kravina podla mna |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 15:11 | |
| No naštěstí to ty nemůžeš ovlivnit. |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 15:25 | |
| - Mei napsal:
- No naštěstí to ty nemůžeš ovlivnit.
nebud si tak ista |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 15:34 | |
| - AHITO012 napsal:
- Mei napsal:
- No naštěstí to ty nemůžeš ovlivnit.
nebud si tak ista Tak napiš důvod proč bych neměla být |
|
| |
Nami Třída "A"
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 15:54 | |
| to D´Jok no ty mas co rikat!!!!! | |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 16:08 | |
| Kdyby ty vase pravidla apson zmysel mali...aj tak ich tu kazdy porusuje omfg |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 16:10 | |
| - AHITO012 napsal:
- Kdyby ty vase pravidla apson zmysel mali...aj tak ich tu kazdy porusuje omfg
Viděl jsi od té doby nějakou velkou citaci? Já teda ne. Že někdo dá pět citací je velký pokrok. Já vím že nás chceš zase otrávit svou arogancí, ale nech si to radši pro sebe. |
|
| |
Nami Třída "A"
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 17:13 | |
| | |
|
| |
D´Jok Chuunin
Poeet p?íspivku : 286 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Wambas oblíbený serial : D´Jok, Ahito a Rocket oblíbená hra : Sinedd,Technoids a Shadows(včetně trenéra!) Registration date : 16. 08. 06
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids Fri 6 Oct - 18:33 | |
| omfg | |
|
| |
Nami Třída "A"
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nejlepsi zabery Snow kids | |
| |
|
| |
| Nejlepsi zabery Snow kids | |
|