Poeet p?íspivku : 985 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Kurama oblíbený serial : WOLF´S RAIN Registration date : 27. 09. 06
Předmět: Moje forumko Sun 3 Dec - 22:54
ahojky hele mam novy forumko o obanu tak se kdyz tak muzete juknout www.oban.fr-bb.com
Mei Anonymní
Předmět: Re: Moje forumko Mon 4 Dec - 21:30
V počtu fór na jednoho obyvatele asi budete první. Tomu bych řekla asi hustota zafóření.
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
Předmět: Re: Moje forumko Mon 4 Dec - 21:42
zbytocne si tam davala veci o ostatnych serialoch radsej skus zohnat viac materialu o OBANe a WOW ma tam co robit?
Mei Anonymní
Předmět: Re: Moje forumko Mon 4 Dec - 21:44
Ty ostatní seriály jsou vlastně okopírované odsud. Když se koukneš na fóra uživatelů odsud, tak jsou tam ty ostatní seriály vždycky. Teda pokud je to o nějakém seriálu z Jetixu
Nami Třída "A"
Poeet p?íspivku : 985 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Kurama oblíbený serial : WOLF´S RAIN Registration date : 27. 09. 06
Předmět: Re: Moje forumko Mon 4 Dec - 21:52
Mei napsal:
Ty ostatní seriály jsou vlastně okopírované odsud. Když se koukneš na fóra uživatelů odsud, tak jsou tam ty ostatní seriály vždycky. Teda pokud je to o nějakém seriálu z Jetixu
hele víte co jako....toho komentovani uz bylo dost
Nami Třída "A"
Předmět: Re: Moje forumko Mon 4 Dec - 21:58
a myslita teda ze bych tamto mela vymzat a dat tam jen o obanu co??? myslite ze tym muzu dat i fotky z festaku v praze???
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
Předmět: Re: Moje forumko Mon 4 Dec - 22:04
daj si poradit
Nami Třída "A"