| Jak často koukáte | |
|
+20zanette Wen_dy Micro-ice Micro-ice1 Ahito Saileri sorty Sinedd Bleylock You-Asakura Sonny Blackbones Simba Norata Artegor Clamp Tharan23 Tia- Rocket Snowkids Naruto 24 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kagome Vojenská policie v Listové
Poeet p?íspivku : 615 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Akilien oblíbený serial : Ahito Mei a Tia proste všichni se snow kids! oblíbená hra : Artegor a Sinedd Registration date : 11. 09. 06
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 20:37 | |
| | |
|
| |
Mei Anonymní
| |
| |
Poeet p?íspivku : 615 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Akilien oblíbený serial : Ahito Mei a Tia proste všichni se snow kids! oblíbená hra : Artegor a Sinedd Registration date : 11. 09. 06
| |
| |
Davídek Jounin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto, Temná věštba oblíbená hra : MHPBMX Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 21:27 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 21:46 | |
| | |
|
| |
Davídek Jounin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto, Temná věštba oblíbená hra : MHPBMX Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 21:58 | |
| | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:00 | |
| Dali to od těch nových dílů. Až to skončí, tak to snad bude od začátku |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:02 | |
| mne ten zacatek nak moc nebere...nejlepsi je to od zapasu proti rykers...odtial ma to bavi |
|
| |
Davídek Jounin
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:03 | |
| - Mei napsal:
- Dali to od těch nových dílů. Až to skončí, tak to snad bude od začátku
snad jo no, sem neviděl asi první 3nebo4 díly | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:03 | |
| Tak to já ty první díly neviděla vůbec. A i kdyby byli sebehorší, tak je chci vidět |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:06 | |
| v prvnich dilech se nic nedeje...jenom prijde Arc a zacne vyberat hracov...to je asi prvnych 5 dilu |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:07 | |
| - misota napsal:
- v prvnich dilech se nic nedeje...jenom prijde Arc a zacne vyberat hracov...to je asi prvnych 5 dilu
No a to chci vidět |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:09 | |
| mne nastvalo ze tusim 5 dil bol po madarsky.. |
|
| |
Davídek Jounin
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:09 | |
| - Mei napsal:
- Tak to já ty první díly neviděla vůbec. A i kdyby byli sebehorší, tak je chci vidět
já taky no | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:10 | |
| - misota napsal:
- mne nastvalo ze tusim 5 dil bol po madarsky..
No to se mi někdy stalo, že bylo třeba něco německy, ale jen jednou. Tak to teď budou třeba opakovat česky. |
|
| |
AHITO012 Anonymní
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:11 | |
| - Mei napsal:
- misota napsal:
No to se mi někdy stalo, že bylo třeba něco německy, ale jen jednou. Tak to teď budou třeba opakovat česky. No uvidime.. |
|
| |
Davídek Jounin
| Předmět: Re: Jak často koukáte Mon 18 Sep - 22:12 | |
| - Mei napsal:
- misota napsal:
No to se mi někdy stalo, že bylo třeba něco německy, ale jen jednou. Tak to teď budou třeba opakovat česky. se mi taky stalo | |
|
| |
Pernicek Vojenská policie v Listové
Poeet p?íspivku : 788 Age : 33 oblíbená hra : WoW , CS :P Registration date : 08. 08. 06
| Předmět: Re: Jak často koukáte Sun 29 Oct - 23:26 | |
| Rocket pise dobre pripomienky..."ja taky"..."se mi taky stalo"..lol | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jak často koukáte | |
| |
|
| |
| Jak často koukáte | |
|