| pokec | |
|
+18Fighter.xx D´Jok Kurama Pernicek Sony zanette Bleylock Norata Margotka Micro-ice Micro-ice1 ichturiel Rocket Tharan23 petr Snowkids Tia- Naruto 22 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
| |
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: pokec Mon 11 Sep - 22:27 | |
| No tak teď jsem Tia. Sice to už nesouhlasí, ale zůstala jsem aspoň holka a hlavně někdo z kladných hrdinů |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: pokec Wed 13 Sep - 17:13 | |
| Možná bychom se měli přesunout sem. Tohle je vlastně pokec. Já školu měla ze začátku ráda, ale to vstávání mě zabíjelo už od první |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: pokec Sat 16 Sep - 20:42 | |
| Tady se už vůbec nic neděje. Nový příspěvek je tu snad jednou za pět dní s ještě k tomu je to třeba jen smajlík Takže s tímhle příspěvkem máme na pět dní vybráno |
|
| |
Fighter.xx Registred user
Poeet p?íspivku : 1 Age : 34 Registration date : 16. 09. 06
| |
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: pokec Sat 16 Sep - 23:52 | |
| Samo že vyhráli. Bylo to super |
|
| |
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
| Předmět: Re: pokec Mon 18 Sep - 15:53 | |
| caute nejde mi pc takze pisem z inet cafe taky tyzden tu nebudem iba ked cez vzpoctovku | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: pokec Mon 18 Sep - 16:00 | |
| No tak to je smutné. Asi bych umřela nudou. |
|
| |
D´Jok Chuunin
Poeet p?íspivku : 286 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Wambas oblíbený serial : D´Jok, Ahito a Rocket oblíbená hra : Sinedd,Technoids a Shadows(včetně trenéra!) Registration date : 16. 08. 06
| Předmět: Re: pokec Mon 18 Sep - 16:03 | |
| ACH CHUDÁK | |
|
| |
Kurama Třída "A"
| Předmět: Re: pokec Mon 18 Sep - 16:07 | |
| ooo ja nestastny zemepan | |
|
| |
Mei Anonymní
| |
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: pokec Mon 18 Sep - 16:15 | |
| Hele už mám 112 příspěvků a jsem pořád Aarch. Já si říkala co budu až to přesáhnu. |
|
| |
Kurama Třída "A"
| Předmět: Re: pokec Mon 18 Sep - 16:18 | |
| dalej je asi moderator a admin | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: pokec Mon 18 Sep - 16:20 | |
| - Sinedd-admin napsal:
- dalej je asi moderator a admin
No asi jo, protože mi do konce lišty zbývají dvě kostičky, takže moderátor a plná je admin |
|
| |
Kurama Třída "A"
| Předmět: Re: pokec Mon 18 Sep - 16:21 | |
| uz idem caute | |
|
| |
Kurama Třída "A"
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 14:52 | |
| zobrazuje sa vam obrazok v Kdo je pritomen?mne nie | |
|
| |
Davídek Jounin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto, Temná věštba oblíbená hra : MHPBMX Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 16:15 | |
| - Sinedd-admin napsal:
- zobrazuje sa vam obrazok v Kdo je pritomen?mne nie
ne protože ten obrázek je z Aarchovo webu a on ho ted předělává tak pro to, i mě se kvůli tomu neukazuje | |
|
| |
Kagome Vojenská policie v Listové
Poeet p?íspivku : 615 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Akilien oblíbený serial : Ahito Mei a Tia proste všichni se snow kids! oblíbená hra : Artegor a Sinedd Registration date : 11. 09. 06
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 16:20 | |
| - Mei napsal:
- No tak to je smutné. Asi bych umřela nudou.
ja taky | |
|
| |
Davídek Jounin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto, Temná věštba oblíbená hra : MHPBMX Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 16:25 | |
| | |
|
| |
Kurama Třída "A"
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 16:51 | |
| - Rocket-Admin napsal:
- Sinedd-admin napsal:
- zobrazuje sa vam obrazok v Kdo je pritomen?mne nie
ne protože ten obrázek je z Aarchovo webu a on ho ted předělává tak pro to, i mě se kvůli tomu neukazuje tak dam tam nieco ine oki? | |
|
| |
Kagome Vojenská policie v Listové
Poeet p?íspivku : 615 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Akilien oblíbený serial : Ahito Mei a Tia proste všichni se snow kids! oblíbená hra : Artegor a Sinedd Registration date : 11. 09. 06
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 19:17 | |
| nevi mi nekdo poradit na jake web stranke si mužu stiahnuť pisničky do meho počitače? | |
|
| |
Kurama Třída "A"
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 19:22 | |
| - tia002 napsal:
- nevi mi nekdo poradit na jake web stranke si mužu stiahnuť pisničky do meho počitače?
ja stahujem vacsinou tu http://mp3000.net | |
|
| |
Naruto Třída „S“
Poeet p?íspivku : 1245 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto :D oblíbená hra : Wolfenstein Enemy Territory Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 19:23 | |
| | |
|
| |
Kurama Třída "A"
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 19:24 | |
| - Aarch-Hla.Admin napsal:
- jj dej tam něco jineho
uz som predsa dal(ahito) | |
|
| |
Naruto Třída „S“
Poeet p?íspivku : 1245 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto :D oblíbená hra : Wolfenstein Enemy Territory Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: pokec Sun 24 Sep - 19:32 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: pokec | |
| |
|
| |
| pokec | |
|