| Třída číslo 402 | |
|
+4Kurama Naruto Pernicek zanette 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Pernicek Vojenská policie v Listové
Poeet p?íspivku : 788 Age : 33 oblíbená hra : WoW , CS :P Registration date : 08. 08. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Fri 11 Aug - 22:30 | |
| | |
|
| |
Naruto Třída „S“
Poeet p?íspivku : 1245 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto :D oblíbená hra : Wolfenstein Enemy Territory Registration date : 24. 06. 06
| |
| |
Poeet p?íspivku : 788 Age : 33 oblíbená hra : WoW , CS :P Registration date : 08. 08. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Sat 12 Aug - 17:33 | |
| | |
|
| |
Naruto Třída „S“
Poeet p?íspivku : 1245 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto :D oblíbená hra : Wolfenstein Enemy Territory Registration date : 24. 06. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Tue 22 Aug - 23:08 | |
| | |
|
| |
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Mon 4 Sep - 18:22 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Fri 8 Sep - 19:56 | |
| preto aby som vedel co bolo skor napisane | |
|
| |
Naruto Třída „S“
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Fri 8 Sep - 22:26 | |
| no co potřebovali jíst ne - kód:
-
686879 | |
|
| |
Kurama Třída "A"
Poeet p?íspivku : 1068 Age : 33 Oblíbená postavička z anime : Asuka Langley Soryuu oblíbený serial : Fate/Stay-night oblíbená hra : Neon Genesis Evangelion(sice som ju nehral ale urcite je lepsia nez Hitman 4 :D Registration date : 13. 08. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Fri 8 Sep - 22:31 | |
| to co je za kod | |
|
| |
Naruto Třída „S“
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Fri 8 Sep - 22:33 | |
| si nevšímej sem skoušl - kód:
-
555888 | |
|
| |
D´Jok Chuunin
Poeet p?íspivku : 286 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Wambas oblíbený serial : D´Jok, Ahito a Rocket oblíbená hra : Sinedd,Technoids a Shadows(včetně trenéra!) Registration date : 16. 08. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Sat 9 Sep - 19:04 | |
| | |
|
| |
Naruto Třída „S“
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Sat 9 Sep - 19:36 | |
| | |
|
| |
Davídek Jounin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto, Temná věštba oblíbená hra : MHPBMX Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Mon 18 Sep - 17:04 | |
| jo třída číslo 402 je fakt hustá ale Galactik Football je nejlepší | |
|
| |
Kagome Vojenská policie v Listové
Poeet p?íspivku : 615 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Akilien oblíbený serial : Ahito Mei a Tia proste všichni se snow kids! oblíbená hra : Artegor a Sinedd Registration date : 11. 09. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Mon 18 Sep - 20:46 | |
| - Rokyt napsal:
- jo třída číslo 402 je fakt hustá ale Galactik Football je nejlepší
seš skorej | |
|
| |
Mei Anonymní
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Mon 18 Sep - 20:47 | |
| - Rokyt napsal:
Jo to máš teda recht. Navíc díly třídy jsem viděla každý tak pětkrát. I když ty nové ne, jen ty staré |
|
| |
Poeet p?íspivku : 615 Age : 32 Oblíbená postavička z anime : Akilien oblíbený serial : Ahito Mei a Tia proste všichni se snow kids! oblíbená hra : Artegor a Sinedd Registration date : 11. 09. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Mon 18 Sep - 20:55 | |
| - Mei napsal:
- Rokyt napsal:
Jo to máš teda recht. Navíc díly třídy jsem viděla každý tak pětkrát. I když ty nové ne, jen ty staré ja taky ale myslim že i ty nove | |
|
| |
Davídek Jounin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 30 Oblíbená postavička z anime : Naruto oblíbený serial : Naruto, Temná věštba oblíbená hra : MHPBMX Registration date : 17. 09. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Mon 18 Sep - 21:42 | |
| - tia002 napsal:
- Mei napsal:
- Rokyt napsal:
Jo to máš teda recht. Navíc díly třídy jsem viděla každý tak pětkrát. I když ty nové ne, jen ty staré ja taky ale myslim že i ty nove GF je nejlepší o tom neni sporu, ty nový díly sem taky neviděl všechny, ale připadaj mi takový lepší, zajímavější než ty starý | |
|
| |
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Tue 19 Sep - 19:13 | |
| - .Rocket. napsal:
- tia002 napsal:
- Mei napsal:
- Rokyt napsal:
Jo to máš teda recht. Navíc díly třídy jsem viděla každý tak pětkrát. I když ty nové ne, jen ty staré ja taky ale myslim že i ty nove GF je nejlepší o tom neni sporu, ty nový díly sem taky neviděl všechny, ale připadaj mi takový lepší, zajímavější než ty starý jo | |
|
| |
Rocket5 Genin
Poeet p?íspivku : 177 Age : 31 Oblíbená postavička z anime : Achilien oblíbený serial : Hlavne Rocket,ale aj vsichni ze snow-kids. oblíbená hra : Shadows,Rykers,blaylock, Registration date : 20. 09. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Mon 25 Sep - 19:27 | |
| - tia002 napsal:
- .Rocket. napsal:
- tia002 napsal:
- Mei napsal:
- Rokyt napsal:
Jo to máš teda recht. Navíc díly třídy jsem viděla každý tak pětkrát. I když ty nové ne, jen ty staré ja taky ale myslim že i ty nove GF je nejlepší o tom neni sporu, ty nový díly sem taky neviděl všechny, ale připadaj mi takový lepší, zajímavější než ty starý jo Jooo | |
|
| |
Davídek Jounin
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Tue 26 Sep - 17:12 | |
| - Rocket5 napsal:
- tia002 napsal:
- .Rocket. napsal:
- tia002 napsal:
- Mei napsal:
- Rokyt napsal:
Jo to máš teda recht. Navíc díly třídy jsem viděla každý tak pětkrát. I když ty nové ne, jen ty staré ja taky ale myslim že i ty nove GF je nejlepší o tom neni sporu, ty nový díly sem taky neviděl všechny, ale připadaj mi takový lepší, zajímavější než ty starý jo Jooo jooooooooooooooo | |
|
| |
Rocket5 Genin
Poeet p?íspivku : 177 Age : 31 Oblíbená postavička z anime : Achilien oblíbený serial : Hlavne Rocket,ale aj vsichni ze snow-kids. oblíbená hra : Shadows,Rykers,blaylock, Registration date : 20. 09. 06
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Tue 26 Sep - 20:55 | |
| - Rocket-Admin napsal:
- Rocket5 napsal:
- tia002 napsal:
- .Rocket. napsal:
- tia002 napsal:
- Mei napsal:
- Rokyt napsal:
Jo to máš teda recht. Navíc díly třídy jsem viděla každý tak pětkrát. I když ty nové ne, jen ty staré ja taky ale myslim že i ty nove GF je nejlepší o tom neni sporu, ty nový díly sem taky neviděl všechny, ale připadaj mi takový lepší, zajímavější než ty starý jo Jooo Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo jooooooooooooooo | |
|
| |
Davídek Jounin
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Tue 26 Sep - 20:57 | |
| - Rocket5 napsal:
- Rocket-Admin napsal:
- Rocket5 napsal:
- tia002 napsal:
- .Rocket. napsal:
- tia002 napsal:
- Mei napsal:
- Rokyt napsal:
Jo to máš teda recht. Navíc díly třídy jsem viděla každý tak pětkrát. I když ty nové ne, jen ty staré ja taky ale myslim že i ty nove GF je nejlepší o tom neni sporu, ty nový díly sem taky neviděl všechny, ale připadaj mi takový lepší, zajímavější než ty starý jo Jooo Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo jooooooooooooooo joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo | |
|
| |
Rocket5 Genin
| Předmět: Re: Třída číslo 402 Tue 26 Sep - 20:58 | |
| - Rocket-Admin napsal:
- Rocket5 napsal:
- Rocket-Admin napsal:
- Rocket5 napsal:
- tia002 napsal:
- .Rocket. napsal:
- tia002 napsal:
- Mei napsal:
- Rokyt napsal:
Jo to máš teda recht. Navíc díly třídy jsem viděla každý tak pětkrát. I když ty nové ne, jen ty staré ja taky ale myslim že i ty nove GF je nejlepší o tom neni sporu, ty nový díly sem taky neviděl všechny, ale připadaj mi takový lepší, zajímavější než ty starý jo Jooo Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo jooooooooooooooo joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo JoooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..ahm ahm uz vice nemuzu boli mne hrdlooooo | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Třída číslo 402 | |
| |
|
| |
| Třída číslo 402 | |
|